top of page

Outdoor

Styrker og forankrer teamudvikling

Gennem mange år har vi oparbejdet en stor ekspertise i at bruge naturen som et værktøj til medarbejderudvikling, procesforbedring eller løsning af konkrete udfordringer og problemstillinger.

 

Vi har tilknyttet branchens bedste instruktører, der sikrer både spændende og lærerige forløb, hvor udstyr og sikkerhed er højt prioriteret. Vores outdoor aktiviteter dækker alt fra events til tunge procesforløb. Se vores outdoor-forløb her

Vi anskuer anvendelsen af naturen ud fra to retninger:

  • udvikling med naturen som omdrejningspunkt

  • oplevelser med naturen som omdrejningspunkt

Udvikling med naturen som omdrejningspunkt er der, hvor vi bruger naturen som et procesmæssigt værktøj. Det vigtige er ikke, hvad der sker undervejs, men hvordan det sker. Opgaverne er altid et værktøj til udvikling, erkendelse og læring.

Oplevelser med naturen som omdrejningspunkt er, hvor vi skaber den spændende udfordring eller blot den sjove oplevelse, som virksomhedens ansatte vil tale om længe efter, at den er gennemført.

 

Vores proceskonsulenter og instruktører planlægger og opstiller øvelser, der er tilpasset formålet og deltagernes fysiske kapacitet og formåen. Da mulighederne er utrolig mange, vil vi opfordre dig til at tage kontakt til os, så vi sammen uforpligtende kan vurdere, hvilke muligheder vi kan tilbyde dig.

bottom of page