top of page
Pålidelighed
Integritet
Nærhed

Gennem autentiske kunderelationer, stræber vi efter udvikling og synlige resultater.

De fleste virksomheder har en dagligdag hvor dagsordenen er præget af forandring, hastig udvikling og fokus på sund vækst. Når håndtering af forandring, udvikling og vækst skal kobles til lønsomhed og positiv værditilvækst skærpes kravene til at træffe gode beslutninger og skabe gode strategier.

Konsulenthuset har siden 1997 arbejdet intenst med strategiske forretningsprocesser og organisations- og ledelsesudvikling for primært mellemstore og store organisationer. Gennem værdierne nærhed, integritet og pålidelighed har vi tradition for at skabe langvarige kunderelationer. 

Vi løser problemstillinger i nært samarbejde med virksomhedens ledelse, medarbejdere og interne konsulenter. Det betyder, at vi får et indgående kendskab til vores kunder, deres medarbejdere og den virkelighed, de bevæger sig i. Resultatet af det tætte samarbejde er projekter, der giver resultater ikke blot på kort sigt, men i høj grad også på lang sigt. 

Certificeringer

Erhvervet gennem

Pålidelighed 

for os betyder at handle indenfor den ramme der er aftalt. Vi gør som vi siger og vi handler i kundens helhedsinteresse

Integritet for os

betyder at vi behandler vores kunder og det enkelte individ med fortrolighed. Vi opererer med høj etik, moral og autencitet

Nærhed betyder at være nærværende i nuet.Vi møder vores kunder der hvor de er. Vi er professionelle, vi er personligt til stede og engagerede

bottom of page