top of page

Trend Walks

Bygger bro fra nutid til fremtid

Baseret på din virksomheds reelle og ønskede position i markedet, tager vi på en gåtur i din virksomheds fremtidige landskab. VI skal brainstorme og idéudvikle, slå kreativiteten løs og spille Trends Game. 

Vi tager en "walk on the wild side" og det kræver mod og åbenhed. Sammen med en gruppe af din virksomheds indsigtsrige medarbejdere, slipper vi fantasien løs og forbyder begrænsninger for en stund. Vi drømmer og lander de mest kreative idéer der har et reelt afsæt i din virksomheds virkelighed. 

Formålet er at strømline din virksomheds strategiske tiltag med flowet af trends i markedet, der kan have indflydelse på aftagelse af din virksomheds produkter og services. 

Du går fra en Trend Walk med kreative løsningsforslag til hvordan din virksomhed imødegår de udfordringer trends i markedet skaber for din virksomhed og dit kundesegment.

Baseret på en "Purple Ocean" strategi bygger vi scenarier der ruster din virksomhed med indsigt fra fremtidsforskning til at møde den nært forestående fremtid. 

bottom of page